Sankomij nieuwe hoofdsponsor Omloop der Kempen

april 29, 2023

Installatiebedrijf Sankomij uit Veldhoven is de nieuwste hoofdsponsor van de Omloop der Kempen. Na enkele jaren als adverteerder in de speciale “Omloopkrant” doet Sankomij er een schepje bovenop. Het Veldhovense bedrijf zal daarom aanstaande mei prominent zichtbaar zijn naast de andere hoofdsponsors.

Sankomij is een multidisciplinair installatiebedrijf gespecialiseerd in de seriematige woningbouw en installeert al 56 jaar in de regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg. Van ketelvervanging tot stadsverwarming en van ventilatie tot sanitair. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, transformatie of beheer en onderhoud; Sankomij zorgt voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige oplossingen. Bij Sankomij ervaart de klant een prettige dienstverlening dankzij een breed assortiment aan specialisaties, duurzame productoplossingen en de meest moderne technieken.

Wielerweekend Omloop der Kempen staat op de planning voor 20 en 21 mei 2023. Het hele weekend kan het publiek terecht rondom de Dorpstraat een De Plaatste in Veldhoven dorp.

Het team van Sankomij op de fiets (Bron: Facebook)