Groenen Groep verlengt contract

Een organisatie als Omloop der Kempen kan niet zonder sponsoren. Het is dan ook altijd bijzonder prettig als we een beroep kunnen doen op trouwe partners. De Groenen Groep is daar een zeer mooi voorbeeld van. Onlangs heeft de Groenen Groep haar sponsor overeenkomst met de Omloop der Kempen verlengt. Groenen Groep is zelf al sinds 2000 actief op het gebied van grond- en (renovatie)sloopwerk en wegenbouw. De samenwerking tussen deze verschillende divisies is wat Groenen Groep uniek maakt.

Zo sluit bijvoorbeeld het grondwerk prima aan op de divisie wegenbouw en zo kan het Veldhovense bedrijf een totaalpakket aanbieden aan haar klanten. Het is veelzeggend dat grote spelers zoals bijvoorbeeld ASML jaren met Groenen samenwerken. Flexibiliteit en veiligheid staan bij alle werkzaamheden hoog in het vaandel. Een hechte band met de medewerkers en opdrachtgevers kenmerkt Groenen Groep eveneens. 

Samenwerking

Groenen Groep uit Veldhoven is dus gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. De groep bestaat uit verschillende bedrijven die allemaal samenwerken vanuit het motto ‘Sterk door samenwerking’. Samenwerken tussen de verschillende bedrijven binnen de groep, nauw samenwerken met opdrachtgevers om tot een perfect eindresultaat te komen en samenwerken door de vakmensen die dagelijks hun expertise inzetten om de projecten perfect op te kunnen leveren.

Kernpunten

Alles in één keer goed doen, flexibiliteit, optimaal bereikbaar zijn, betrokkenheid, betrouwbaarheid en met plezier het vak uitoefenen, zijn de kernpunten waar Groenen Groep voor staat. Men is zeer zuinig op de jarenlange goede relatie met de opdrachtgevers. Om in het hoogste segment van de markt te kunnen blijven opereren is binnen de Groenen Groep veel aandacht voor de continue ontwikkeling van zowel vakkennis, het moderne machinepark en de inrichting van de interne organisatie. Een optimale en voortdurende professionalisering van alle bedrijfsprocessen is in de huidige markt van levensbelang. Bij Groenen Groep zijn deze zaken tot in de puntjes geregeld. 

Met veel plezier het vak uitoefenen samen met een team van gemotiveerde vakmensen én het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening: dat is waar ze zich bij Groenen Groep iedere dag 100% voor inzetten!