Volvo van Roosmalen nieuwe autosponsor van Omloop der Kempen

Volvo dealer van Roosmalen en Omloop der Kempen slaan de handen ineen. Van Roosmalen gaat de wielerklassieker voor mannen en vrouwen ondersteuning bieden als hoofdsponsor op het gebied van Automotive inbreng met onder andere 10 auto’s voor jury en wedstrijdleiding in de koers.

Erwin van Marwijk van Volvo dealer Van Roosmalen en Wim Goossens teamcoördinator sponsoring Omloop der Kempen zijn beiden zeer enthousiast over de voorgenomen samenwerking.

Belangrijkste beweegreden voor het starten van het partnership is volgens van Roosmalen “de ondersteuning bieden aan een internationaal wielerevent op lokaal niveau waar jong talent bij de mannen en de vrouwen een mogelijkheid krijgt om zich verder te ontwikkelen als topsporter.” 

Als wedstrijd organisator zijn we altijd op zoek naar partijen die zich voor langere tijd willen verbinden aan onze wielerwedstrijden, zegt Wim Goossens Zo hebben we al jaren een optimale samenwerking met SIMAC voor onze internationale mannenkoers en zijn we onlangs de samenwerking aangegaan met ZLM voor onze vrouwenwedstrijd. Maar ook partijen als VDL, Groenen Groep, Beukers Autoschade, Hoevenaars Sign Industries, maken het voor ons mogelijk al ruim 70 jaar een koers van topformaat neer te zetten in de Brabantse Kempen.

Van Roosmalen: “De Omloop der Kempen heeft een erelijst om trots op te zijn met oud-wereldkampioenen Leontien van Moorsel, Marianne Vos en Annemiek van Vleuten als winnaressen. Maar ook Joop Zoetemelk, Nikki Terpstra en Lars Boom stonden op het erepodium in Veldhoven. 
Wij dragen het wielrennen een warm hart toe en verbinden ons graag als auto-sponsor aan deze aansprekende wedstrijd.”

De ZLM Omloop der Kempen Ladies staat op zaterdag 3 juli op de wielerkalender. Simac Omloop der Kempen voor mannen start een dag later op zondag 4 juli 2021. Beide wedstrijden zijn de openingsklassieker van de KNWU Topcompetitie.

Volvo dealer Van Roosmalen is een écht familiebedrijf. Wat ooit begon als een fietsenhandel, is nu de grootste Volvo dealer groep van Nederland, met vestigingen in Veldhoven, Hapert, Helmond, Den Bosch en Tilburg. U kunt bij Van Roosmalen terecht voor nieuwe Volvo’s van topkwaliteit maar ook voor Volvo occasions, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. Kenmerkend voor het familiebedrijf is de persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service.