DATAWIJZIGING! Omloop der Kempen LADIES + SIMAC Omloop der Kempen naar: ZA 3 + ZO 4 juli!

VELDHOVEN – Door de geldende COVID-19 maatregelen staan in het voorjaar veel Nederlandse wielerkoersen op losse schroeven. Net als in 2020 zijn er al een aantal wedstrijden geannuleerd en doen organisatoren pogingen om hun koers te verplaatsten op de (inter)nationale wielerkalender.

De organisatie van de SIMAC Omloop der Kempen is ook in 2021 tijdig in overleg gegaan met Gemeente, Provincie, KNWU en Politie. Dit jaar met goed resultaat. De op één na oudste klassieker van Nederland wordt verplaatst naar: ZATERDAG 3 + ZONDAG 4 JULI. Met ruim 70 jaar historie doe je er als organisatie alles aan om samen met alle betrokken partijen een mogelijkheid te vinden om zo’n mooie koers op veilige manier te laten doorgaan. Alle seinen staan nu op groen voor het eerste weekend van juli. Op zaterdagnamiddag staan de vrouwen aan de start in Veldhoven voor een rit over ruim 120 kilometer. Op zondag is het tijd voor de mannen, zij rijden op 4 juli dan een wielerwedstrijd over bijna 200 kilometer door de Kempen. DATAWIJZIGING! Omloop der Kempen LADIES + SIMAC Omloop der Kempen naar: ZA 3 + ZO 4 juli!